top of page

Otvaranje Firme u Nemačkoj

Znate li kako da se pripremite za to da budete svoj šef u Nemačkoj? Odvojite vreme sada s nama da saznate kako.
 

Pomogli smo u pokretanju preko 2700+ kompanija u Nemačkoj i videli smo sve što može poći po zlu. Možemo vam pokazati kako da to uradite kako treba.

Image by Israel Andrade

Planiranje, vođenje i analiza

Šta dolazi prvo? I o čemu treba razmišljati? Ponekad je najteža stvar shvatiti odakle početi. Dozvolite da vam pomognemo da kalibrišete svoj pristup pokretanju biznisa u Nemačkoj.
 

Preuzimanje, franšiza, početak od nule?

Planirate li da preuzmete posao? Tada će vam biti potreban smislen poslovni plan sa fokusom na stanje poslovanja koje želite da preuzmete.
 

Potreban vam je poslovni plan čak i ako otvarate franšizu – onaj koji je usmeren na analizu lokacije. Većina drugih stvari ne zahteva analizu jer je većina poslovnih odluka doneta od strane davaoca franšize. Odnosno, obično, davaoci franšize imaju obavezna pravila o tome kako postaviti i voditi jednu od njihovih franšiza.
 

Dozvole i dodatna obuka

U nekim profesijama morate dobiti dozvolu od vlade.
Na primer, Gewerbeerlaubnis (poslovna licenca) je neophodna u mnogim zanatima. Postoje industrijski specifični zahtevi kao što je Gesundheitszeugnis (zdravstveni sertifikat) ako ste u ugostiteljstvu.

Zatim, tu su i druge dozvole kao što su:

 

-Obavezna majstorska diploma (Meisterpflicht im Handwerk)
-Poslovne licence (Gewerbeerlaubnis) za specifične industrije
-Stručno obrazovanje (Abgeschlossene Berufsausbildung)
-Profesionalno iskustvo (Berufserfahrung)
-Licence (Zulassungen)
-Dozvole (Konzessionen) kao što su dozvole za restoran ili poreska dozvola
-Potvrda o nekažnjavanju (Polizeiliches Führungszeugnis)

Saznajte specifične zahteve za vaš sektor i da li ih ispunjavate. Možda će vam biti potrebne još nekoliko godina iskustva i/ili stručno obrazovanje da biste dobili zvaničnu dozvolu koja vam je potrebna za pokretanje vašeg biznisa.Angažovanjem MM Group-e dobijate punu podršku i profesionalno savetovanje prilikom otvaranja kompanije.
Za Vas spremamo svu neophodnu dokumentaciju za formiranje kompanije, završavamo sve neophodne dozvole i licence kako bi vaša firma mogla da funkcioniše na tržištu.

Vaše je da se posvetite razvijanju kompanije, dok mi za Vas završavamo svu neophodnu dokumentaciju.

Slobodno nas kontaktirajte putem e-maila mmgroupconsulting.info@gmail.com

bottom of page